magyar magyar   english english   Gyengénlátóknak
Marczibányi sportcentrum

Oktatók


Varga Viktória (Magicball, Gerincgimnasztika, Alakformálás)


Varga Viktória vagyok, a Semmelweis Egyetem Testnevelés-és Sporttudományi Karán végeztem testnevelő és gyógytestnevelő szakon. 2000-ben végeztem a Fitness Akadémián, mint rekreátor és 2001-ben, mint aerobic oktató. 5 éves korom óta klasszikus balettozom, 3 évig aerobic versenyző is voltam. 2001 óta tartok aerobic órákat a mozogni vágyó hölgyeknek és uraknak. Az óráim célja a helyes testtartás kialakítása, az izomzat erősítése és nyújtása. Az alakformáló órákon különböző eszközökkel dolgozunk Fit-ball, soft-ball, gumiszalag, kézisúlyzó vagy step pad. A step órákon pedig könnyű koreográfiát sajátíthattok el. 


Székely Mónika (Alakformáló, Zsírégető, Fitnessjoga, Köredzés, Extra Kondi)


Két éves koromban édesanyám vitt el egy tornaterembe, ahol Dr. Széchényi Józsefné (RSG szövetség elnöke) kezei alatt kezdtem megismerni és elsajátítani a művészi torna első lépéseit, szépségét. Hatalmas szaktudásának és a sport iránti szeretetének köszönhetem, hogy ezt a gyönyörű női sportot tizenkét évig versenyszerűen is űztem. Később ismerkedtem meg a fitnesszel, amelyben nyolc évig versenyeztem komoly nemzetközi eredményekkel. A hivatásom ma már, egyben a hobbim is.


  

Glatz Zsuzsa (Gerinctorna)


Kisgyermekkorom óta életformámmá vált a sport, a családi hagyományokat folytatva az élsportban nőttem fel. A Testnevelési Egyetem testnevelő tanári és szakedző szakán végeztem, majd a gyermekeim születéséig középiskolában tanítottam és edzősködtem. Azért kezdtem el a fittnessben edzősködni mert ez a kisgyermekeim mellett szabadabb időbeosztást igényelt. Elvégeztem még az aerobik, fitt-ball oktatói, és a TF Továbbképző Intézet személyi edzői tanfolyamát. Személyi edzősködöm, gyerekekkel foglalkozom; ovistornát és sportoló gyerekeknek koordinácios foglalkozásokat tartok. Sokféle óratípust tudok oktatni de kedvencem a gerinctorna, kismama torna és a baba-mama torna.

 

Zaicsek Lívia ( Modern Yoga)

 

13 éve a sport életben dolgozom mint edző, gerinctréner, egészségfejlesztő. Rendszeres mozgással, egészséges étrenddel és tanulással tartom fitten magam. Testnevelési egyetemi végzettséggel, okleveles gerinctrénerként, valamint gerincjóga oktatóként a gerinc egészsége, a törzs-core izmok megerősítése áll érdeklődésem és óráim középpontjában, kiegészítve csípőnyitó és hajlékonyságot fejlesztő nyújtó gyakorlatokkal. 

Pályafutásom alatt megszámlálhatatlan mozgástipust próbáltam ki és közülük napi rendszerességgel végzem az általam legjobbnak tartottakat. 

Összeállítottam belőlük egy mozgásformát, amit gerinctréningből, jógából, valamint nyújtó elemekből építek fel és folyamatos mozgássorrá alakítok az óráimon résztvevőknek.

http://marczibanyi.hu//img/gallery/gerinct.jpg

 

Marczibányi Sportcentrum Kft. | Pályabérlés: +36 1 336 0777 | 1022 Budapest, Marczibányi tér 16. | Tel: +36 1 336 0777 | Fax: +36 1 336 0778 | Email: info@marczibanyi.hu | Oldaltérkép
bezár