magyar magyar   english english   Gyengénlátóknak
Marczibányi sportcentrum

Főoldal


 

 A pünkösdi ünnepek alatt is NYITVA vagyunk!

Május 21-én hétfőn is 7.00-23-ig!

A futballpályákon és teniszpályákon is tart a nyitott szezon!

 

 A futballpályáink és a teniszpályáink egész évben működnek!

Kispályás foci (10x20m) 7000 Ft/órától!

 Októbertől indultak az angol nyelvű drámaóráink a DramaWorks színházi iskolával. Regisztráció és további infrmáció a DramaWorks honlapján. 

http://www.dramaworks.hu/hu/

 

Jó minőségű műfüves focipályákkal, teniszpályákkal és rekortános futópályával várunk mindenkit a hét minden napján!

 

 

Ha már járt nálunk és kedveli a Marczibányi Sportcentrumot vagy csak szeretne eseményeinkről, akcióinkról naprakész információt kapni, kövessen minket facebook oldalunkon vagy látogasson el blogunkra!

 

Bemutatkozás

Marczibányi Sportcentrum - Recepció

A Marczibányi Sportcentrum a II. kerület kiemelt övezetében a Marczibányi téren található, 11 500 m2 területen működik, közvetlenül a Millenáris szomszédságában, a Mammut Bevásárlóközpont közelében. Könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközzel és autóval egyaránt. A létesítmény a Széll Kálmán térről 5 perc kényelmes sétával érhető el.

A Marczibányi Sportcentrum Budapesten egyedülálló lehetőséget kínál a sportolni vágyóknak. Sportcentrumunkban csodás környezetben, gyönyörű, igényesen kivitelezett létesítményben nyílik lehetőség műfüves focipályák, salakos és keményborítású teniszpályák, multifunkcionális pálya bérlésére. Ezen felül tartalmasan tölthetik el szabadidejüket a parkban, a futópályán, a játszótéren, a fitness termekben, vagy a wellness részlegben.

Marczibányi Sportcentrum - műfüves focipálya

Vendégeink számára kényelmesen használható, különböző összegekkel és bónusz összegekkel feltölthető, most ingyenesen igényelhető Klubkártyás konstrukciókat kínálunk.


A Marczibányi Sportcentrum részeként egy 1 000 m2-es egyedi belsőépítészeti megoldásokat tartalmazó szolgáltató épület segíti a kikapcsolódást, melyben a recepciós szolgálaton túl, fitness és wellness részleg működik és színvonalas öltözők szolgálják vendégeink kényelmét.

A Marczibányi Sportcentrum kiválóan alkalmas családi nap, sportnap és különféle rendezvények lebonyolítására.

Létesítményünkben az aktív sportolás mellett lehetőség nyílik a passzív pihenésre, felfrissülésre. Wellness részlegünkben bio-szauna található, és többféle pihentető masszázs is segíti a regenerálódást.

Teljes nyitva tartásunk alatt az épületben barátságos hangulatú Büfé-kávézó működik.

A létesítmény területén 35 férőhelyes zárt parkoló üzemel.

Nyitva tartás: hétköznap: 6.00-23.00, hétvégén: 7.00-23.00

Büfé nyitva tartás: 6.00-22.30

Házirend letölthető itt.

Marczibányi Sportcentrum Kft. | Pályabérlés: +36 1 336 0777 | 1022 Budapest, Marczibányi tér 16. | Tel: +36 1 336 0777 | Fax: +36 1 336 0778 | Email: info@marczibanyi.hu | Oldaltérkép
bezár

 

""